Ön, mint vállalkozó nyomtató(ka)t használ a vállalkozásában.
Ön a a nyomatóinak nem szakértője, hanem felhasználója.
Önnek nincs önálló rendszergazdája, így önmagának kell eldöntenie, hogy milyen nyomtatókat használjon és azokhoz milyen festéket vásároljon?

vallakozo

Vállalkozóként azzal is tisztában van, hogy a legkisebb árért a leggyengébb terméket lehet elvárni, de szeretné a nyomtatóit reális költségekkel üzemeltetni.

 

Mivel nem szakértője ezeknek az eszközöknek, így sok kérdésben csak a megérzésére hallgathat, esetleg megkérdezheti a szakbolt vagy nagyáruház eladóját, aki vagy tud Önnek alapos információt adni, vagy nem.
Önnek nincs ideje megszerezni azokat az információkat, amik alapján el tudná dönteni például azt, hogy:

  • Milyen márkájú nyomtatót vásároljon? HP? Epson? Canon? Lexmark? Philips? OKI? Kyocera? Melyik a legjobb választás Önnek és miért?
  • Egy márkán belül melyik típust vásárolja meg? Melyik lesz az, amelyik a leginkább megfelel az Ön céljainak és pénztárcájának?
  • Ha színesben kel nyomtatnia, milyen gépet vegyen? Tintasugarasat? Lézert? Mekkorát?
  • Ha megvásárol egy nyomtatót, annak mekkorák lesznek a fenntartási költségei? Ön, mit felhasználó talán nem is tudja, hogy egy nyomtató TOC-ja (Teljes Fenntartási Költsége) 10-20 %-ban az eszközből, 80-90%-ban a későbbi festékekből áll.

Ha egy kicsit végiggondolja, lenne még olyan  kérdés, ami fontos lehet Önnek?
Vajon azt tudja-e, hogy ha rosszul választ, mennyibe kerül ez Önnek egy év alatt?
Vajon mennyibe került ez Önnek az utóbbi években?

Szívesen venné, ha lenne valaki, aki

  • Ezeket a kérdéseket megválaszolná Önnek?
  • Esetleg támogatná abban, hogy ezekkel a kérdésekkel ne is kelljen foglalkoznia, hanem a valódi, értékteremtő tevékenységére koncentrálhatna?
  • Ha akár nyomtatóval, akár festékkel kapcsolatos kérdése lenne, arra röviden, érthetően, gyorsan választ adna?
  • Ha biztosan tudhatná, hogy a nyomtatóiban olyan festéket használ, ami nem árt a nyomtatóknak, kedvező áron beszerezhető, emellett problémák nélkül működik?

Ha ezek közül a kérdések közül bármelyikre a válasz igen, akkor kérem, válasszon az alábbi két lehetőség közül.

 

Visszakeresést kérek

Kattintson a gombra, ha szívesebben adna meg valamilyen elérhetőséget, amin mi visszakeresnénk és mindent. ami Önnek fontos elmondanánk, minden felmerülő kérdésére rövid, érthető választ adnánk. Mindezt természetesen bármilyen megkötés és kötelezettség nélkül.

Igen, visszakeresést kérek

Most telefonálok vagy írok

Kattintson a gombra, ha szívesebben hívna fel Ön most bennünket. A kattintás után megtalálja e-mail címünket és telefonszámainkat. Bármelyiken várjuk a jelentkezését.

Inkább én telefonálok vagy írok most