Ügyintézőknek

Ön az irodai munkája mellett végzi a nyomtatófestékek beszerzését.
Ön a a nyomatóknak nem szakértője, hanem felhasználója.
Nem mindig tudja fejből a különböző típusjelzéseket, gyári kódszámokat. Szívesen venné, ha ezek értelmezéséhez tudna időnként valakitől kérdezni.

A szervezete költségkerete szűk, de ebből a költségből szeretne jól, problémák nélkül működő tonereket beszerezni. A hibás festékekkel is Önnek kell bajlódia, nem szeretne saját magának felesleges munkát, bosszúságot okozni.

Azzal is tisztában van, hogy a legkisebb árért a leggyengébb terméket lehet elvárni, de szeretné a nyomtatóit reális költségekkel üzemeltetni.

Mivel nem szakértője ezeknek az eszközöknek, így sok kérdésben csak a megérzésére hallgathat, esetleg megkérdezheti a szakbolt vagy nagyáruház eladóját, aki vagy tud Önnek alapos információt adni, vagy nem.
Önnek nincs ideje és nem is feladata megszerezni azokat az információkat, amik alapján el tudná dönteni például azt, hogy:

  • Milyen festékkazettát érdemes beszerezni, mit kell nézni a kiválasztáskor?
  • Mit tegyen, ha a nyomtatóból maszatos, csíkos nyomat jön ki? Hol, hogyan reklamáljon, mit tegyen pontosan? Vajon a nyomtató, vagy a festék a hibás?
  • Ha egy új nyomtató típust állított be a szervezete, ahhoz csak gyári festéket használhat, vagy van hozzá jól működő, nyugodtan használható olcsóbb festék? Kitől tudná ezt megérdeklődni?
  • Egy nyomtatónak mekkorák a fenntartási költségei? Ön, mit felhasználó talán nem is tudja, hogy egy nyomtató TOC-ja (Teljes Fenntartási Költsége) 10-20 %-ban az eszközből, 80-90%-ban a későbbi festékekből áll. Hogyan tudja ezt alacsonyan tartani úgy, hogy az ne okozzon fennakadást a munkában, ne járjon minőségromlással: koszos nyomatokkal, rendszeres hibákkal?

Ha egy kicsit végiggondolja, lenne még olyan  kérdés, ami fontos lehet Önnek?
Vajon azt tudja-e, hogy ha rosszul választ, mennyibe kerül ez Önnek egy év alatt?
Vajon mennyibe került ez Önnek az utóbbi években?

Szívesen venné, ha lenne valaki, aki

  • Ezeket a kérdéseket megválaszolná Önnek?
  • Esetleg támogatná abban, hogy ezekkel a kérdésekkel ne is kelljen foglalkoznia, hanem a valódi, értékteremtő tevékenységére koncentrálhatna?
  • Ha akár nyomtatóval, akár festékkel kapcsolatos kérdése lenne, arra röviden, érthetően, gyorsan választ adna?
  • Ha biztosan tudhatná, hogy a nyomtatóiban olyan festéket használ, ami nem árt a nyomtatóknak, kedvező áron beszerezhető, emellett problémák nélkül működik?

Ha ezek közül a kérdések közül bármelyikre a válasz igen, akkor kérem, válasszon az alábbi két lehetőség közül.

Visszakeresést kérek

Kattintson a gombra, ha szívesebben adna meg valamilyen elérhetőséget, amin mi visszakeresnénk és mindent. ami Önnek fontos elmondanánk, minden felmerülő kérdésére rövid, érthető választ adnánk.

Igen, visszakeresést kérek

Most telefonálok vagy írok

Kattintson a gombra, ha szívesebben hívna fel Ön most bennünket. A kattintás után megtalálja e-mail címünket és telefonszámainkat. Bármelyiken várjuk a jelentkezését.

Inkább én telefonálok vagy írok most