Ön, mint rendszergazda számítógépeket, szervereket és nyomtató(ka)t felügyel a munkahelyén.
Ön a nyomtatókhoz ért, de nem ez a szűken vett szakterülete, nincs is ideje alaposan belemélyedni. Inkább azt szeretné elérni, hogy minél kevesebb problémát okozzanak ezek az eszközök.
Szakemberként azzal is tisztában van, hogy a legkisebb árért a leggyengébb terméket lehet elvárni, de szeretné a nyomtatóit reális költségekkel üzemeltetni.

rendszergazda

Mivel nem ez a szakterülete, így nyomtató ügyben sokszor a megérzésére hallgathat, esetleg megkérdezheti a szakbolt vagy nagyáruház eladóját, aki vagy tud Önnek alapos információt adni, vagy nem. Természetesen kellő időráfordítással a Interneten is sok információnak utána tud járni, de nem ez a fő feladata a cégnél.
Önnek kevés ideje van megszerezni azokat az információkat, amik alapján el tudná dönteni például azt, hogy:

  • Milyen márkájú nyomtatót vásároljon? HP? Epson? Canon? Lexmark? Philips? OKI? Kyocera? Melyik a legjobb választás Önnek és miért?
  • Egy márkán belül melyik típust vásárolja meg? Melyik lesz az, amelyik a leginkább megfelel az Ön céljainak és pénztárcájának?
  • Ha színesben kel nyomtatnia, milyen gépet vegyen? Tintasugarasat? Lézert? Mekkorát?
  • Ha megvásárol egy nyomtatót, annak mekkorák lesznek a fenntartási költségei? Ön, mit felhasználó talán nem is tudja, hogy egy nyomtató TOC-ja (Teljes Fenntartási Költsége) 10-20 %-ban az eszközből, 80-90%-ban a későbbi festékekből áll.

Ha egy kicsit végiggondolja, lenne még olyan  kérdés, ami fontos lehet Önnek?
Vajon azt tudja-e, hogy ha rosszul választ, mennyibe kerül ez Önnek egy év alatt?
Vajon mennyibe került ez Önnek az utóbbi években?

Szívesen venné, ha lenne valaki, aki

  • Ezeket a kérdéseket megválaszolná Önnek?
  • Esetleg támogatná abban, hogy ezekkel a kérdésekkel ne is kelljen foglalkoznia, hanem a valódi, értékteremtő tevékenységére koncentrálhatna?
  • Ha akár nyomtatóval, akár festékkel kapcsolatos kérdése lenne, arra röviden, érthetően, gyorsan választ adna?
  • Ha biztosan tudhatná, hogy a nyomtatóiban olyan festéket használ, ami nem árt a nyomtatóknak, kedvező áron beszerezhető, emellett problémák nélkül működik?

Ha ezek közül a kérdések közül bármelyikre a válasz igen, akkor kérem, válasszon az alábbi két lehetőség közül.

Visszakeresést kérek

Kattintson a gombra, ha szívesebben adna meg valamilyen elérhetőséget, amin mi visszakeresnénk és mindent. ami Önnek fontos elmondanánk, minden felmerülő kérdésére rövid, érthető választ adnánk.

Igen, visszakeresést kérek

Most telefonálok vagy írok

Kattintson a gombra, ha szívesebben hívna fel Ön most bennünket. A kattintás után megtalálja e-mail címünket és telefonszámainkat. Bármelyiken várjuk a jelentkezését.

Inkább én telefonálok vagy írok most