Partnereink írták

Ha úgy érzi, hogy Ön is szívesen megosztaná velünk és másokkal tapasztalatát, köszönettel vesszük véleményét.

A legenda szerint Londonban egy kis boltban a kijáratnál lóg egy tábla az alábbi felirattal:

“Ha elégedett velünk, mondja el ismerőseinek. Ha nem, kérjük mondja el nekünk.”

Mi sem félünk hibáinkkal szembesülni, így tudjuk azokat a leggyorsabban kijavítani. Természetesen a jó tapasztalatokért sem haragszunk .

_____________________________________________________________

Egy váratlan találkozó után bevallom, nagyon kételkedtem a festékek minőségében, a garancia győzött meg. Másfél év után azt mondhatom, hogy jó döntés volt. Csak ajánlani tudom azoknak, akik többet nyomtatnak: meglepően sokat lehet megtakarítani és tényleg létezik jó minőségű olcsóbb alternatíva.
A tanfolyam és a cikkek még rendszergazdaként is tudtak újat adni: a nyomtatás tényleg egy külön szakma.
P.V. önkormányzati rendszergazda

Jelentkezett már a “Nyomtass Okosan!” online oktatásra? Ha nem, tegye meg most!

_______________________________________________________________

2007 év elején a jogszabály változások miatt többszörösére nőtt a nyomtatási igényünk, 2008-ban újra nőtt a nyomtatnivaló mennyisége. A véletlen úgy hozta, hogy 2007 elején találkoztam Tiborral és szóba került ez is.
Próbáltunk már olcsón tonerkazettát venni a nyomtatónkba, de sok bajunk volt vele: rendszeres tisztítások, javítgatások. Egy kicsit félve próbálkoztunk még egyszer ilyen termékkel, de hagytuk magunkat meggyőzni. Szerencsénkre, mert ezek a kazetták kellemes meglepetést okoztak, nem volt velük baj.
Egy konzultáció után egy másik nyomtatót is beállítottunk, aminek a költségei lényegesen kisebbek a már meglévőnél, a beruházásaink egy kazettacsere alatt térültek meg.
A legnagyobb meglepetés a másológépünkkel ért: az addig több mint negyvenezer forintért vásárolt kazettát közel a korábbi ár negyedéért kapjuk és hibátlanul működik. Igaz, ehhez kellett egy kis kísérletezés, de megérte.
A festékek is beváltak, de igazából nekem a konzultáció spórolt a legtöbbet. A gépeink áttekintése után láttuk, hogy milyen lehetőségeink vannak még.

Az oktató sorozat önmagában is felér egy konzultációval, mindenkinek javaslom, aki nyomtatót üzemeltet.

Nagy Edit
Nagy és Társa könyvelőiroda

Jelentkezett már a “Nyomtass Okosan!” online oktatásra? Ha nem, tegye meg most!

Leave a Reply

*