Ki ez a NyomtassOkosan?

2005-ben egy nagyobb cégből kiválva (pontosabban újra önállósodva) indult az Ekopont Kft.

Munkatársaim és magam is több mint tíz éve dolgozunk a nyomtató kellék szakmában. Először csak a tevékenység egy része volt a kellékanyag, de később a fő termékünkké vált.

Amint az évek során kiderült, ez a szűk szakterület is annyi tanulnivalót, napi frissítésű tudást igényel, hogy ennek az áttekintése és megfelelő kezelése is bőven ellát bennünket feladattal.

Megmaradtunk tehát a kellékanyagoknál és igyekeztünk minél jobb terméket szállítani és mellé a lehető legjobb szolgáltatást biztosítani.

A végeredmény része az, amit Ön most maga előtt lát: egy Weboldal, ami szándékai szerint hiteles, megbízható és megfelelő szintű információval látja el azokat, akik szeretnék nyomtatással kapcsolatos beszerzéseiket hatékonyan végezni, szeretnék nyomon követni az új híreket és főként szeretnék a költségeiket az ésszerű és vállalható szintig csökkenteni.

Ehhez a célhoz illeszkedik a Webáruház is, ahol csak olyan termékeket talál, aminek a minőségét garantálni tudjuk, amire sokszor még a gyári tereméknél is jobb garanciális feltételeket tudunk biztosítani, amire nyugodt szívvel merjük mondani, hogy megéri az árát.

Olvassa el a cikkeket, nézze át a blog bejegyzéseit, iratkozzon fel a tanfolyamunkra, hasznosítsa az itt olvasottakat!

Ha még nem tette, iratkozzon fel most a “Nyomtass Okosan!” online tanfolyamunkra, hogy első kézből értesülhessen új termékekről, friss hírekről, cikkekről, tippekről.

A feliatkozáshoz és egy ingyenes minitanulmány letöltéséhez klikk ide!

Tisztelettel:

A NyomtassOkosan.hu csapata

 

Az Ekopont Kft. A Pécs-baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagja és a Kamarai logó használatára jogosult.

Kamarai tagok vagyunk