Önhöz is házhoz visszük, akár ingyen!

Szeretné a nyomtatófesték beszerzés gondját valakire áthárítani? Unja a rohangálást? Esetleg az idejét másra hasznosabban tudná felhasználni?

Önnek annyi fáradságába és idejébe sem kerül, mint ha a szomszéd utcába kellene elmennie a termékért: a megrendelt festékanyag megy Önhöz, az országban bárhová!

Nálunk két perc alatt megrendeli, másnap már átveheti!

A délig leadott rendeléseket raktárkészletünk erejéig a következő munkanapon már meg is kaphatja!

A dél után, de még munkaidőben leadott rendelésekre 48 órát tudunk garantálni, de az esetek többségében azok is a következő munkanapon megérkeznek.

A kiszállításban partnerünk a Posta MPL csomagszállítási szolgálata. Ez Önnek azt jelenti, hogy termékeinket a megszokott csomagos postásától veheti át.

Rendszeres Partnereink részére átutalási lehetőséget is biztosítunk.

A kiszállítás költsége:

  • 20 000 Ft -tól a szállítási költséget mi fizetjük!
  • 10 000 – 20 000 Ft közötti értéknél előre utalásnál csupán bruttó 690 Ft szállítási költséget számítunk fel, az utánvét díja itt is további 500 Ft.
  • 10 000 Ft alatti értéknél előre utalásnál mindössze bruttó 1290 Ft a szállítási költség, az utánvétes fizetés díja további 500 Ft.

 

Kérjük, hogy a csomag átvétele előtt ellenőrizze, hogy a csomag ép, sértetlen és bontatlan!

A csomagban minden esetben az Ön által megrendelt terméket és az arról szóló ÁFÁ-s számlát találja.

Figyelem, hasznos hír!

A nyomtatófestékekről, nyomtatásról, költségekről sok hasznos ötletet, tippet, bennfentes vagy friss információt talál a “Nyomtass Okosan!” online tanfolyamban.

Íratkozzon fel most és azonnal letöltheti a ” 5 költséges hiba ” című mini tanulmányt, amiből megtudhatja, hogyan nyerheti meg vagy veszítheti el egy rossz választással akár egy családi nyaralás árát?

Igen, kérem az ingyenes cikksorozatot és szeretném megkapni az ” 5 költséges hiba ” tanulmányt is!