A Webáruház érdekességei

Egy webáruház legyen gyors, kényelmes, jól használható. Ehhez adunk néhány tippet, érdemes elolvasni.

Első vásárlása előtt mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon is: az Ön és a saját biztonságunk érdekében tesszük. Mi sem szeretnénk Önnek egy rossz tréfa miatt kéretlen csomagot küldeni, Ön sem örülne egy ilyen eseménynek. A további vásárlások során erre már nem lesz szükség.

A továbbiakban az áruház kezeléséhez néhány hasznos tippet, ötletet talál. Javasoljuk, olvassa végig, hasznos tippek vannak még az utolsó sorokban is.

Mire jó a vásárlói regisztráció?

A regisztráció ingyenes, Önnek nem jelent semmilyen kötelezettséget. Egyedüli célja az Ön vásárlásának megkönnyítése.

Adatvédelem: A regisztrációkor megadott adatait nem adjuk át senkinek és nem használjuk semmi más célra, csak amire Ön megadta: a vásárlás könnyítésére és ha Ön a regisztrációkor engedélyezte, akkor az aktuális akcióink eljuttatására.

Ha Ön regisztrált vásárló:

  • Az áruházba belépés után ha vannak egyedi kedvezményei, az áruház már az Önre érvényes árakat fogja mutatni Önnek.
  • Ha regisztrálás után vásárol, az adatait többé nem kell megadnia: az áruház megjegyzi a már megadott adatait: nevét, postázási címét és a számla kiállításához szükséges adatait. A vásárlás lezárásakor Ön mindezeket egy egérkattintásal nyugtázza, semmi más teendője nincs.
  • Ha a regisztráció során azt engedélyezi, akkor azonnal értesülhet akcióinkról, új termékeinkről, kedvezményeinkről, sőt a “Nyomtass Okosan!” oldal új blog bejegyzéseiről is!

Hogyan intézheti el kevesebb, mint egy perc alatt a megszokott festékanyagok beszerzését?

Ha Ön már vásárolt az áruházban, akkor az áruház emlékezni fog az Ön megszokott termékeire. Ezeket a jobb oldalon a “Korábbi vásárlásaim” gomb megnyomásával kilistázza. Önnek csak ezekből kell kiválasztania az aktuálisan szükségeset.
Mennyire megy ez gyorsan? A tesztek alatt az áruházba való  belépés után a megszokott 3 festék utánrendelése 35 másodpercet vett igénybe!

Hogyan kereshet meg egy ismert típusú nyomtatófestéket?

  1. írja be a keresés ablakba a festékanyag nevét vagy annak egy részét.  Figyeljen a pontos beírásra: egy betű, szóköz tévesztés esetén a gép már nem találja meg a kért terméket!
  2. Nyomja meg a “Mehet” gombot és kész!

Egy példa a beírásra: A keresett festék a HP Q2612A tonerkazettája.

Önnek elegendő beírnia a 2612 számot és a keresés már megtalálja a kért tonerkazettát.

Hogyan kereshet festékanyagot akkor, ha a festék típusát nem ismeri, de a nyomtató típusát igen?

Szinte ugyanazt kell tennie, mint az előző esetben:

  1. Válassza ki a Termékek csoportban a mindegyik lehetőséget. Figyelem: a Termékek ablakban mindenképpen ki kell választania valamilyen kategóriát!
  2. Írja be a “keresés” ablakba a nyomtató típusát.
  3. Nyomja meg a “Mehet” gombot!
  4. Ha a festék a választékunkban szerepel, akkor megjelenik a monitoron és már teheti is a kosárba.

Az előbbi példánál maradva: Ön a kazettára nem emlékszik, de arra igen, hogy a nyomtatója típusa HP Laserjet 1010. Elég a keresőbe annyit beírnia: 1010. A keresés eredményében ott lesz a kért kazetta.

Az áruházat akár ide kattintva is azonnal elérheti.