A trükkös Xerox 3140 tonerkazetta

A napokban megjelent a választékunkban a  Xerox 3140 nyomtatóhoz használható Xerox 3140 toner. Sőt, már meg is tréfált bennünket.

A trükkös Xerox 3140 toner

 

Egy Partnerünk rendelt ilyet a nyomtatójához. Amikor kiszállítottuk, kértük, hogy azonnal szóljon, ha bármilyen probléma lenne vele. Az új típusokat mindig fokozottan figyeljük az első egy- két hónapban. Fokozottan érvényes ez a chipes tonerekre és néhány típusra, aminek az oka egy teljes bejegyzést is megérdemel majd.

A Xerox 3140 toner is a bonyolultabb lelki világgal (értsd: védőchippel) rendelkező típusok közül való, ezért a rendszergazda lelkére kötöttük, hogy ha bármilyen probléma adódna, hívjon bennünket.

A tonert annak rendje és módja szerint betették a gépbe és a piros hibajelző lámpa világított a gépen. Azonnal kaptuk a telefont: nem fogadja el a gép a 3140 -es tonert. Újra egy kényes típus, gondoltuk és azonnal kikészítettük a cseredarabot. Laci kollegámmal megbeszéltük, hogy pontosan mit kell megnéznie és megkérdeznie, hogy a gyártásnak azonnal jelezhessük a pontos esetleírást.

Éppen indítottuk volna a csere darabot, amikor csöngött a telefon: nem kell a csere. A hibajelző lámpa ugyanis azt jelezte, hogy éppen a csere idején fogyott ki a gépből a papír. A rendszergazda és az ügyintéző  munkatárs is a tonerre gondoltak, mint hibaforrásra.

Kívánom, hogy ennél komolyabb gondot ne okozzon senki másnak a Xerox 3140 géphez használható Xerox 3140 toner, ami természetesen ugyanannyit, ugyanolyat ,ugyanúgy nyomtat mint az eredeti, csak sokkal kevesebbért.

Ügyfélszolgálatunkon már megrendelhető és amint a Webáruházba is bekerül, közvetlenül ebből a bejegyzésből is elérheti majd.

Addig is várjuk hívását az ügyfélszolgálaton, telefonszámunkat a Kapcsolat menüpont alatt találja.

A tonerből a szokásos, megbízható utángyártott darabot a Webáruház menüpont alatt teheti a kosarába akár azonnal.